Op woensdag 28 februari om 20.15 uur is een gratis proefles in Gouda. Daarna start vanaf woensdag 7 maart op dezelfde tijd een nieuwe groep voor beginners.

Heb je interesse? Grijp dan deze kans! De gelegenheid om met een hele nieuwe groep te starten doet zich niet zo vaak voor.

Maak kennis met deze eeuwenoude bewegingskunst, die van origine een krijgskunst is!

Ervaar de weldaad van deze oefening. Je leert bewegen als één geheel op een ontspannen en toch krachtige manier. Laat je adem meegaan in het tempo van bewegen. Maak contact met hemel en aarde, en met jezelf!

De lessen worden in een rustig tempo gegeven. Er is ruimte voor vragen en persoonlijke correcties. We oefenen op een laagdrempelige manier. Trefwoorden zijn: beide benen op de grond, ruimte voor een geintje, maar zeker: rust.

“Overal is beweging, maar in het midden is rust.”

We leren aan de hand van de 24-vorm Yangstijl. We doen basis-oefeningen, leren de 24-vorm en aan het eind van de les is er aandacht voor Qigong (Chi Kung) oefening. Qigong is meer meditatief, en gericht op het openen van je energiekanalen.

Proefles is gratis.

Kosten voor deelname aan de normale lessen: EUR 30,- per maand

Proefles en start nieuwe groep Gouda