Op zondag 11 juni 2017 is de traditionele jaarlijkse strandtraining van Wu-Wei. Deze training is toegankelijk vooral niveau’s. Uiteraard ben je ook van harte welkom een kijkje te komen nemen. Taiji in de buitenlucht is altijd heerlijk! Mits het droog is, uiteraard;-).

plaats: Zuiderstrand Scheveningen bij strandpaviljoen “la Cantina”

tijd: zondag 11 juni vanaf 10.00 uur. We trainen tot we trek krijgen in koffie of iets anders.

Deze training is gratis. Let op:

  • op dit gedeelte van het strand zijn honden niet toegestaan.
  • Dit strand bevind zich ten zuiden van de haven (volg: Scheveningen haven).
  • Momenteel is de toegang tot Den Haag enigszins belemmerd door werken aan de Raamweg. Volg de dynamische bewegwijzering. Het kost wat meer tijd dan normaal om dit strand te bereiken (reken op 10-15 minuten extra).
WuWei op het strand

 

 

strandtraining 11 juni 2017